محصول مورد نظر با موفقیت به سبد خرید افزوده شد.

محصولات کمپانی IP-COM به سایت افزوده شد

• اخبار شرکت
محصولات کمپانی IP-COM به سایت افزوده شد

فروشگاه آذرفام مفتخر است که محصولات کمپانی آی پی کام شامل انواع سوئیچ، اکسس پوینت، کنترلر و گیتوی را به لیست محصولات فروشگاه خود اضافه کرده و بستر مناسب برای آگاهی از ویژگی های این محصول و سفارش آن را به صورت آنلاین و یا تلفنی فراهم کرده است.

شرکت صنایع راهبر آذرفام سعی دارد محصولات برتر دنیا، در زمینه شبکه و مخابرات را تامین و ارائه دهد لذا این شرکت در راستای خدمت رسانی بهتر به شما مشتریان عزیز و با بهره گيري از كارشناسان فني و با سابقه صنعت IT ، موفق به اخذ نمایندگی انحصاری وردسان در تاریخ  95/08/26 در آذربایجان شرقی می باشد که شامل محصولات کمپانی آی پی کام می باشد.

تاریخچه کوتاه در مورد شرکت IP-COME
آی پی کام در کشور چین، دارای ۱۳ شعبه و در کشورهای ایران، آمریکا، آلمان، هلند، برزیل، روسیه، هند و اندونزی نیز دارای نماینده می باشد. از جمله شرکای آی پی کام می توان به Oracle ، IBM ، SAP، Boradcom اشاره کرد. درحال حاضر این کمپانی در زمینه تجهیزات اکتیو شبکه و راه کارهای SMB(small & medium business) با سرعت و امنیت بالا و نگهداری آسان فعالیت دارد. شرکت آی پی کام (IP-COM) در سال ۲۰۰۷ تاسیس گردیده است. دفتر مرکزی این کمپانی درچین واقع شده است.
محصولات ارائه شده توسط شرکت آذرفام شامل موارد زیر است :
- سوئیچ های مدیریتی (managed)
۲- سوئیچ های غیر مدیریتی (unmanaged)
۳- سوئیچ های (POE (POE Switch
۴- اکسس پوینت وایرلس درونی و بیرونی (indoor access point and outdoor access point)
۵- اکسس پوینت کنترلر(access controller)
۶- گیت وی (Gateway)

تمامی محصولات اورجینال و اصل بوده و دارای گارانتی 3 ساله وردسان می باشند.

ارسال نظر

• (نمایش داده نخواهد شد)

* فیلدهای الزامی

ما را در جوامع مجازی دنبال کنید!